Om Pasningsordningen

Om pasningsordningen og hvad den tilbyder

Hverdagen hos mig

Hverdagen er struktureret med faste rammer og rutiner, for at dit barn kan føle sig tryg. Vi har bestemte tider vi spiser på, og børnene sover i tidsrummet mellem kl. 12.00 – 15.00. Det er vigtigt at børnene får lov til at sove til de vågner, da søvnen er vigtig for at de trives og udvikler sig. Børn bruger meget energi på at vokse og udvikle sig, og de får mange indtryk hver dag. Jeg vækker dem derfor ikke af deres søvn.

Hos Margit’s guldklumper synger vi og læser historie hver dag. Vi danser og hører musik. Vi lægger puslespil, bygger med klodser, tegner, maler og leger rollelege.

Vi bruger kroppen ved bl.a  at slå kolbøtter på madrassen, lege i haven, gå ture, besøge legepladser.

Vi bor i et skønt naturområde med dejlige grønne omgivelser. Naturen har en positiv effekt på børnene. Det giver dem en indre ro, som påvirker deres trivsel og udvikling.

Hver uge går vi i legestue, og her får børnene mulighed for at lege med andre børn. Vi får jævnligt besøg af andre pasningsordninger, og tager også på besøg hos dem. Børnene udvikler sig sprogligt, og styrker deres sociale kompetencer, ved at indgå i et socialt fællesskab, hvor de lærer at være en god ven, og at dele med andre.

Hvem er jeg?

Mit navn er Margit, og jeg er årgang 69. Jeg er gift med Jan, og tilsammen har vi to voksne udeboende børn samt to dejlige børnebørn.

Jeg har arbejdet 11 år som kommunal dagplejer, og åbnede min private pasningsordning i 2017. Jeg har derfor stor erfaring med omsorg og udvikling af de 0 – 3 årige. Jeg er uddannet Social og Sundhedshjælper, og har været ansat i hjemmeplejen og på plejehjem. Jeg har altid arbejdet med mennesker, og brænder for at gøre en forskel.

Jeg åbnede min private pasningsordning, da jeg nyder samværet med børn i lige præcis denne alder. De er så dejlige livsbekræftende, og jeg synes det er fantastisk, at være med til at bidrage til deres udvikling, og være en del af deres start på livet.

Som privat pasningsordning kan jeg give dit barn den ekstra omsorg, som jeg mener er yderst vigtig i barnets udvikling.

Jeg er godkendt af Næstved Kommune til at passe 5 børn. Jeg er tilknyttet en dagplejekonsulent, som fører tilsyn med både anmeldte og uanmeldte besøg. Dagplejekonsulenten undersøger om de pædagogiske såvel som de sikkerhedsmæssige forhold er i orden.

Jeg er i besiddelse af et kursusbevis i Førstehjælp, målrettet småbørn.

Jeg tilbyder en tryg og forudsigelig hverdag med faste rutiner

Jeg bor i et dejligt hus på 130 m2 på Assensvej i Næstved med god plads, hvor børnene kan udfolde sig. Jeg har et værelse til børnene med diverse legetøj, men de må opholde sig i det meste af huset. Jeg har en dejlig lukket have, hvor børnene har gode muligheder for at udfordre sig selv gennem bevægelse, motorik, øve balance samt at udvikle deres sanser.

Jeg sørger for:

  • Bleer – Hvis I ønsker et andet mærke end det jeg tilbyder, er I velkommen til at medbringe dette
  • Zinksalve, solcreme ( astma og allergitestet)
  • Vådservietter og vaskeklude ( astma og allergitestet)
  • Madrasser og dyner til når børnene sover indenfor
  • Fuld forplejning i form af en sund og varieret kost

Fordele ved at vælge mig

1.

I forhold til en kommunal dagpleje, kan jeg give dit barn EKSTRA tryghed og omsorg, da jeg ikke modtager skiftende gæstebørn og forældre der skal tilgodeses.

2.

I forhold til en vuggestue vil dit barn opleve større ro og tryghed, da det kun skal danne tilknytning til mig som omsorgsperson.

3.

Der er ingen gæstepleje, det giver tryggere børn. Ved min ferie og fridage vil barnet blive passet hos deres kendte familiemedlemmer.

Kost

Jeg lægger vægt på en sund og varieret kost, så jeres barn får dækket sit behov for vitaminer og proteiner. Vi får ikke saft og søde sager til hverdag. Til barnets fødselsdag kan vi dog hygge med lidt sødt til ganen.

Morgenmad:

Hvis jeres barn ikke har nået at få morgenmad hjemmefra, tilbydes havregrød/gryn eller havrefras indtil kl. 7.30

Om formiddagen ca. kl. 9.00 spiser vi groft brød/knækbrød og frugt

Frokost:

Jeres barn vil blive tilbudt rugbrød med varieret pålæg med grønt. Indimellem tilbydes en lun ret (frikadelle, pastasalat, grønt). I december måned spiser vi gerne risengrød.

Eftermiddag:

Efterhånden som jeres børn vågner af middagsluren vil de blive tilbudt noget frugt. Børnene tilbydes vand til alle måltider.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.